RESTAURACE U BUNDÁRŮ
SVATOMARTINSKÉ HUSÍ STEHNO
14.11. - 15.11.
KACHNÍ VÝVAR
s domácími nudlemi a droby...... 28,-
400g HUSÍ STEHNO, husí jatérka, bílé zelí se špekem, červené zelí s jablky a rozinkami,
bramborový a houskový knedlík..............225;
V nabídce...
09.11.2020 18:36
Celý článek
Domácí, jen z čerstvých surovin stvořený a k tomu na stůl k vychlazenému pivečku nebo limonádě přinesený drubeží, vepřový nebo hovězí hambáč. Že se Vám už jen při těchto slovech chuťové buňky pobláznily?
Mc BUNDARs menu:
Ham BUNDARs HOVĚZÍ….…......................….94,- Kč ...
20.01.2014 16:24
Celý článek
KRHOVÁ: Domácí, jen z čerstvých surovin stvořený a k tomu na stůl k vychlazenému pivečku nebo limonádě přinesený drubeží, vepřový nebo hovězí hambáč. Že se Vám už jen při těchto slovech chuťové buňky pobláznily?
Ani se nedivíme. V restauraci U Bundárů v Krhové, kde si tyto dobroty můžete...
20.01.2014 16:23
Celý článek
KRHOVÁ: Ve většině z nás slovo uzené vzbuzuje jednoznačné chuťové pochody. U mužů vesměs pozitivní, u části žen, dietologů a možná i kardiologů reakce často opačné.
Ale co naplat. Jako většina tradičních původních lidových receptur a jídel, které už připravovaly naše prababičky, a jejichž kalorická...
16.12.2013 16:35
Celý článek
KRHOVÁ: Taky máte rádi pizzu? Dobrotu, kterou k nám, stejně jako všude na světě, zavál gastronomický vítr z Itálie?
Dnes je jednou z nejrozšířenějších a nejoblíbenějších pochutin, které někdo řadí k Fast foodu a jiní zase tvrdí, že pizza, ta pravá pizza, není žádná rychlokvaška, jako třeba párek v...
01.12.2013 16:26
Celý článek
NÁPOJE: Když před několika lety začaly hospůdky a restaurace z důvodu první krize "zmenšovat" objem velkých panáčků z 0,05 na 0,04 l, po první nevoli zákazníků se, jak to v naší zemi bývá, vše uklidnilo a dnes už málokdo snížení obsahu moku hodnotí.
Příjemným překvapením pro hosty je potom...
23.11.2013 10:55
Celý článek
KRHOVÁ: Oblíbený penzion a restaurace U Bundárů v Krhové se nedávno zase trošku pozměnil k lepšímu.
Jeho majitel, pan Ludovít Bundár nám porzradil v čem: "Už skoro 15 let jsme měli stále stejný salónek. Připadalo mi, že je okoukaný a kapacita také už pomaloučku nevyhovala (30 míst). Rozhodl jsem...
18.11.2013 17:32
Celý článek